Beoordelingen van Happy Sushi Tilburg

Recente recensies

5.0
Manon
8 juli 2024

Heerlijke Sushi mag van mij iets kouder zijn. Voor herhaling vatbaar!

Holly
7 juli 2024

Altijd tevreden. Zowel de sushi als de pokebowls zijn super. Fijn personeel, altijd vriendelijk en werken hard.

Joanna
6 juli 2024

De beste sushi en poky bowl

Pim
4 juli 2024

Altijd goede sushi

Eric
1 juli 2024

Eerste keer sushi gehaald en zeker niet de laatste keer👍

Cindy
30 juni 2024

Hele lekkere sushi en pokebowls. Goed gevuld en super vers.

Mark
26 juni 2024

Goed gevuld, goede kwaliteit ingrediënten.

Pleuni
17 juni 2024

Elke keer weer super lekkere pokebowls, bestellen al een jaar ongeveer om de twee weken en altijd goed!

Noor
16 juni 2024
margriet
16 juni 2024

Heerlijke sushi, veel keuze. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Leuk die korting als je het af komt halen

Monika
15 juni 2024

Always super fresh and super tasty and also not a high price, you never wait too long for the food to be ready. Just love it!

Maurice
10 juni 2024

Altijd lekker en vers! Bezorging precies op het gevraagde tijdstip. Al met al top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rutger
9 juni 2024
Vd lisdonk
9 juni 2024

Het was erg lekker

inge Gerritsen
31 mei 2024

Super weer en bedankt voor de boontjes

Mark
31 mei 2024

Heerlijke verse sashimi 😋

Irene
27 mei 2024
Yordan
26 mei 2024
Djaylena
20 mei 2024

Mijn compliment is dat het eten super lekker en vers is en dat de bezorger een super aardige jonge man was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ernst
17 mei 2024

Heerlijke verse sushi

Lester
15 mei 2024

Prima sushi

Woutje van gestel
6 mei 2024

Top gegeten weer op de korvelsweg

Ronald
21 april 2024

Heerlijke sushi en punctuele bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochem
21 april 2024

Erg lekker en vers! Bezorging was vlot, zeker voor een zondagavond. En status updates over bezorging waren fijn en goed! Alleen kan postcode 5052 niet ingevuld worden op de eigen website, wel via thuisbezorgd app. Ik bestel altijd liever direct. En de android app is (nog) niet geschikt voor Android 14? Hij was niet te downloaden (niet compatibel) met mijn moderne telefoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oerlemans
19 april 2024
Leon
14 april 2024

Lekkere verse spullen voor een eerlijk bedrag. Snelle en nette service. SUPER mannen was erg lekker

Peer Ruis
7 april 2024

Beste pokébowls van Tilburg!

Wendy van den Hout
6 april 2024

Heb al meerdere keren een pokebowl bij jullie besteld, en dit was de eerste keer dat deze tegenviel. De mango was namelijk hard, zuur en niet rijp. Zonde!

Inge Gerritsen
30 maart 2024

Super, beste sushi

Eric
22 maart 2024

Heerlijk gegeten weer! Dank :)

Eric
16 maart 2024

Heerlijk en echt genoeg gegeten. Bezorging in 30 minuten ipv de aangekondigde 65 was ook fijn. Thx, volgende keer weer!

Jitske
14 maart 2024

Altijd super tevreden 😊Snel klaar lekker eten en vriendelijke mensen

Dirk
10 maart 2024
Chevairo
8 maart 2024

Lekker

Juul
7 maart 2024

Aardig personeel en heerlijke pokebowls!

Wendy van den Hout
21 februari 2024

Voor ons de allerbeste pokebowl!!

Myursyal
18 februari 2024

Lekkere hapjes en netjes optijd

Eva
15 februari 2024

Ik bestel altijd hier, heerlijk vers. Iedere keer weer genieten!

Jes
14 februari 2024

Erg lekker gegeten!

Veronique
10 januari 2024

Beste sushi in Tilburg!

Ab
6 januari 2024

Erg lekkere sushi, proeft vers. Vriendelijk personeel. Bovenal ook betaalbaar. Alleen mag de gyoza van mij iets minder hard gebakken zijn. Verder top!!

Elise
31 december 2023
Meriyem
31 december 2023

Zoals altijd super lekker !!!

C
22 december 2023

Heerlijke sushi, netjes verpakt en precies op tijd!

Shirley
12 december 2023

Poke bowl en sushi waren heerlijk. Goeie aanbieding met 20% korting! Extra salade besteld en die eet ik vandaag dan op 😊. Online besteld en na een telefoontje direct opgehaald. Vriendelijk personeel!

Ingrid
10 december 2023
Marius
7 december 2023

Was lekker. Alleen heel jammer dat de opmerkingen bij m’n poke bowl geen gehoor aan wordt gegeven als je om een extra toevoeging vraag die ook op de kaart staan net als mango

Maurice
2 december 2023

Bezorging precies op het gewenste moment, compleet en vers! Bestellen hier regelmatig en altijd goede kwaliteit!

Nikita
25 november 2023
Nelleke Verhoef
12 november 2023

Het eten was lekker! De bezorging heel goed door een aardige beleefde jongen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge Gerritsen
12 november 2023
Px
3 november 2023

Echt snel geleverd

Floor
3 november 2023

Jammer dat het eerste dat ik zag toen ik het doosje open maakte een haar was. Rest vd sushi wel op, heerlijk en vers. De haar maakte echter de beleving wel een stuk minder :-(

Yuan
26 oktober 2023

Wij bestellen hier geregeld en vinden het altijd heel erg lekker! Echt een aanrader en altijd heel vriendelijk personeel! Ga zo door 🫶🏼

Marieke
22 oktober 2023

Hele goede en lekkere sushi en de bestelling is altijd op tijd!

Chantey
15 oktober 2023

Super lekkere sushi😻😻

Kees
11 oktober 2023

Werderom toppy. Op tijd klaar en lekker

Berry
30 september 2023

Lekker en op tijd geleverd.

Veronique
27 september 2023

Allerbeste sushi in Tilburg, stelt nooit teleur!

JaMo
25 september 2023

Eten was weer heerlijk. Maar bijna 2 uur op je bestelling wachten is niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pc
18 september 2023
Robin
18 september 2023
Shanoe Joghi
16 september 2023

Gewoon geweldige service.Echt een top sushitent.Van kok tot bezorgers echt super.wij zijn erg tevreden

Verhoeven
12 september 2023
px
11 september 2023
Hans K.
9 september 2023

De beste sushi van Tilburg e.o.

GK
5 september 2023

De beste Sushi van Tilburg

Wendy van den Hout
31 augustus 2023

Heerlijke pokebowl! Zeker voor herhaling vatbaar!

Karolina
26 augustus 2023
Jonathan
20 augustus 2023

Erg lekker weer! En goede service

Kees Scherders
20 augustus 2023

Fantastische plek, ga hier voor mijn vrouw poke bowl halen, na het werk op weg naar Baarle Nassau. Lekker. Schone omgeving super vriendelijk personeel. We hopen hier nog heel lang klant te zijn!

Kees
17 augustus 2023

Super lekker en prima service. We gaan alleen naar hun👍

Trudy
13 augustus 2023

Heerlijke sushi! En snel geleverd 😊

Willem
8 augustus 2023

Altijd erg tevreden met de sushi die ik hier bestel en het personeel is enorm vriendelijk. Tot nu tot alleen maar positieve ervaringen, complimenten!

Hans
7 augustus 2023

Heel lekker en snel bezorgd. Dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JaMo
20 juli 2023

Wederom erg leuk en snel bezorgd

Jacobs
17 juli 2023
D
12 juli 2023
Familie van Gestel
8 juli 2023

Het was weer erg lekker

Jac
26 juni 2023

Heerlijk eten 3n snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dael
24 juni 2023
Zsa Zsa
16 juni 2023

Elke keer weer een heerlijke maaltijd ❤️

Anita
5 juni 2023

Heerlijke sushi!

Jacqueline
25 mei 2023

Zoals altijd ,weer een verrukkelijke pokebowl zalm/tonijn

Debje
25 mei 2023

Wederom voor de zoveelste keer te laat, 16:00 uur bestelling doorgegeven voor bezorging 17:00. Om 17:20 was er nog steeds niemand. Gebeld en dan krijg je alleen maar te horen dat ze onderweg zijn. Ze hebben goede sushi maar de service is SLECHT!

Ursula
20 mei 2023
Carlo
12 mei 2023

Goed

TJ
6 mei 2023

Eerste x besteld. voor ons 3 min lopen. normaal bestelden we elders maar de kwaliteit liep daar terug; Happy Sushi overtreft verwachtingen. dus voortaan bestellen we hier. @HapppySushi Hou die kwaliteit vast, wordt niet gierig en ga niet voor fast money zoals je concurrent.

Joost
5 mei 2023

Kwaliteit van de sushi is prima. Helaas lang moeten wachten en de sushi werd bezorgd zonder stokjes.

Devika
1 mei 2023

Heel lekker en super snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noa
1 mei 2023
R.
24 april 2023

Altijd een fijne ervaring bij Happy Sushi, bezorging is mega snel en als je belt kan je het in 10 minuten komen afhalen. Zo'n lieve mensen aan de balie. Het eten is vers en super lekker! Wij eten nergens anders meer pokebowls of sushi!

Deon
22 april 2023

I ordered using your Website. This is alot cheaper than using Uber or Thuisbesorg. The prices where good and I got a 20% discount. Will definitely order again. The sushi was prepared and presented well. The fish was fresh and tasty. Thank you

Bernie van Kleef
20 april 2023

Heerlijke sushi, vooral de gefrituurde sushi is favoriet bij de familie.

Veronique
12 april 2023

Beste sushi in Tilburg!

Danny
8 april 2023

Prima kwaliteit sushi. Vers bereid. Voor mij een vaste plek om sushi te bestellen!

Sandra
30 maart 2023

Zoals alle andere keren wederom lekker sushi gegeten.

Anna
25 maart 2023
gooijer
25 maart 2023
Suus
17 maart 2023

Lekker vers eten van goede kwaliteit! Warme onderdelen ook echt goed warm. Bezorging eerder op de dag al besteld, keurig op tijd! Ik Heb al vaker besteld en altijd zelfde goede ervaring. Aanrader!