Beoordelingen van Happy Sushi Tilburg

Recente recensies

5.0
Peer Ruis
7 april 2024

Beste pokébowls van Tilburg!

Wendy van den Hout
6 april 2024

Heb al meerdere keren een pokebowl bij jullie besteld, en dit was de eerste keer dat deze tegenviel. De mango was namelijk hard, zuur en niet rijp. Zonde!

Inge Gerritsen
30 maart 2024

Super, beste sushi

Eric
22 maart 2024

Heerlijk gegeten weer! Dank :)

Eric
16 maart 2024

Heerlijk en echt genoeg gegeten. Bezorging in 30 minuten ipv de aangekondigde 65 was ook fijn. Thx, volgende keer weer!

Jitske
14 maart 2024

Altijd super tevreden 😊Snel klaar lekker eten en vriendelijke mensen

Dirk
10 maart 2024
Chevairo
8 maart 2024

Lekker

Juul
7 maart 2024

Aardig personeel en heerlijke pokebowls!

Wendy van den Hout
21 februari 2024

Voor ons de allerbeste pokebowl!!

Myursyal
18 februari 2024

Lekkere hapjes en netjes optijd

Eva
15 februari 2024

Ik bestel altijd hier, heerlijk vers. Iedere keer weer genieten!

Jes
14 februari 2024

Erg lekker gegeten!

Veronique
10 januari 2024

Beste sushi in Tilburg!

Ab
6 januari 2024

Erg lekkere sushi, proeft vers. Vriendelijk personeel. Bovenal ook betaalbaar. Alleen mag de gyoza van mij iets minder hard gebakken zijn. Verder top!!

Elise
31 december 2023
Meriyem
31 december 2023

Zoals altijd super lekker !!!

C
22 december 2023

Heerlijke sushi, netjes verpakt en precies op tijd!

Shirley
12 december 2023

Poke bowl en sushi waren heerlijk. Goeie aanbieding met 20% korting! Extra salade besteld en die eet ik vandaag dan op 😊. Online besteld en na een telefoontje direct opgehaald. Vriendelijk personeel!

Ingrid
10 december 2023
Marius
7 december 2023

Was lekker. Alleen heel jammer dat de opmerkingen bij m’n poke bowl geen gehoor aan wordt gegeven als je om een extra toevoeging vraag die ook op de kaart staan net als mango

Maurice
2 december 2023

Bezorging precies op het gewenste moment, compleet en vers! Bestellen hier regelmatig en altijd goede kwaliteit!

Nikita
25 november 2023
Nelleke Verhoef
12 november 2023

Het eten was lekker! De bezorging heel goed door een aardige beleefde jongen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge Gerritsen
12 november 2023
Px
3 november 2023

Echt snel geleverd

Floor
3 november 2023

Jammer dat het eerste dat ik zag toen ik het doosje open maakte een haar was. Rest vd sushi wel op, heerlijk en vers. De haar maakte echter de beleving wel een stuk minder :-(

Yuan
26 oktober 2023

Wij bestellen hier geregeld en vinden het altijd heel erg lekker! Echt een aanrader en altijd heel vriendelijk personeel! Ga zo door 🫶🏼

Marieke
22 oktober 2023

Hele goede en lekkere sushi en de bestelling is altijd op tijd!

Chantey
15 oktober 2023

Super lekkere sushi😻😻

Kees
11 oktober 2023

Werderom toppy. Op tijd klaar en lekker

Berry
30 september 2023

Lekker en op tijd geleverd.

Veronique
27 september 2023

Allerbeste sushi in Tilburg, stelt nooit teleur!

JaMo
25 september 2023

Eten was weer heerlijk. Maar bijna 2 uur op je bestelling wachten is niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pc
18 september 2023
Robin
18 september 2023
Shanoe Joghi
16 september 2023

Gewoon geweldige service.Echt een top sushitent.Van kok tot bezorgers echt super.wij zijn erg tevreden

Verhoeven
12 september 2023
px
11 september 2023
Hans K.
9 september 2023

De beste sushi van Tilburg e.o.

GK
5 september 2023

De beste Sushi van Tilburg

Wendy van den Hout
31 augustus 2023

Heerlijke pokebowl! Zeker voor herhaling vatbaar!

Karolina
26 augustus 2023
Jonathan
20 augustus 2023

Erg lekker weer! En goede service

Kees Scherders
20 augustus 2023

Fantastische plek, ga hier voor mijn vrouw poke bowl halen, na het werk op weg naar Baarle Nassau. Lekker. Schone omgeving super vriendelijk personeel. We hopen hier nog heel lang klant te zijn!

Kees
17 augustus 2023

Super lekker en prima service. We gaan alleen naar hun👍

Trudy
13 augustus 2023

Heerlijke sushi! En snel geleverd 😊

Willem
8 augustus 2023

Altijd erg tevreden met de sushi die ik hier bestel en het personeel is enorm vriendelijk. Tot nu tot alleen maar positieve ervaringen, complimenten!

Hans
7 augustus 2023

Heel lekker en snel bezorgd. Dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JaMo
20 juli 2023

Wederom erg leuk en snel bezorgd

Jacobs
17 juli 2023
D
12 juli 2023
Familie van Gestel
8 juli 2023

Het was weer erg lekker

Jac
26 juni 2023

Heerlijk eten 3n snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dael
24 juni 2023
Zsa Zsa
16 juni 2023

Elke keer weer een heerlijke maaltijd ❤️

Anita
5 juni 2023

Heerlijke sushi!

Jacqueline
25 mei 2023

Zoals altijd ,weer een verrukkelijke pokebowl zalm/tonijn

Debje
25 mei 2023

Wederom voor de zoveelste keer te laat, 16:00 uur bestelling doorgegeven voor bezorging 17:00. Om 17:20 was er nog steeds niemand. Gebeld en dan krijg je alleen maar te horen dat ze onderweg zijn. Ze hebben goede sushi maar de service is SLECHT!

Ursula
20 mei 2023
Carlo
12 mei 2023

Goed

TJ
6 mei 2023

Eerste x besteld. voor ons 3 min lopen. normaal bestelden we elders maar de kwaliteit liep daar terug; Happy Sushi overtreft verwachtingen. dus voortaan bestellen we hier. @HapppySushi Hou die kwaliteit vast, wordt niet gierig en ga niet voor fast money zoals je concurrent.

Joost
5 mei 2023

Kwaliteit van de sushi is prima. Helaas lang moeten wachten en de sushi werd bezorgd zonder stokjes.

Devika
1 mei 2023

Heel lekker en super snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noa
1 mei 2023
R.
24 april 2023

Altijd een fijne ervaring bij Happy Sushi, bezorging is mega snel en als je belt kan je het in 10 minuten komen afhalen. Zo'n lieve mensen aan de balie. Het eten is vers en super lekker! Wij eten nergens anders meer pokebowls of sushi!

Deon
22 april 2023

I ordered using your Website. This is alot cheaper than using Uber or Thuisbesorg. The prices where good and I got a 20% discount. Will definitely order again. The sushi was prepared and presented well. The fish was fresh and tasty. Thank you

Bernie van Kleef
20 april 2023

Heerlijke sushi, vooral de gefrituurde sushi is favoriet bij de familie.

Veronique
12 april 2023

Beste sushi in Tilburg!

Danny
8 april 2023

Prima kwaliteit sushi. Vers bereid. Voor mij een vaste plek om sushi te bestellen!

Sandra
30 maart 2023

Zoals alle andere keren wederom lekker sushi gegeten.

Anna
25 maart 2023
gooijer
25 maart 2023
Suus
17 maart 2023

Lekker vers eten van goede kwaliteit! Warme onderdelen ook echt goed warm. Bezorging eerder op de dag al besteld, keurig op tijd! Ik Heb al vaker besteld en altijd zelfde goede ervaring. Aanrader!

Mijs
13 maart 2023

op tijd, lekkerste sushi van tilburg die ik op heb! stelt nooit teleur, altijd vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
12 maart 2023

Lekkere, verse sushi! Stond op de afgesproken tijd klaar.

Mariia
1 maart 2023

It’s the best sushi that I ate in Tillburg!!! Thank you very much ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kamila
27 februari 2023

My favourite!

K. N.
27 februari 2023

Bij Happy Sushi bestel ik regelmatig. Altijd snelle bezorging en fantastisch eten! De bestellingen zijn altijd in orde, worden dus snel bezorgd en ik ben erg tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding. Kortom; lekker eten, goede service en zeker een aanrader!! Niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benedikt Rölle
25 februari 2023

This place has great value for the money has never disappointed in the past will be back for more

Peer
24 februari 2023

Lekker verse sushi, originele receptuur. Ook heerlijke mooi opgemaakte pokébowls. Vriendelijke bediening. Aanrader!

Zsa Zsa
15 februari 2023

Super lekker! Goede prijs kwaliteit verhouding

Lauri
12 februari 2023
Katrien
6 februari 2023

Lekkerste sushi die ik in lange tijd op heb!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke
5 februari 2023

Het eten was heerlijk, vers en warm! 20% korting als je het op gaat halen. Tijd dat het eten klaar zou zijn was oorspronkelijk 20.00 uur. Rond 1940 belde ze dat we het op konden komen halen! Super fijn! Bij het ophalen controleerde ze alles zodat ik zag dat alles erin zat!! Super service!!!

Cindy
2 februari 2023

Super lekkere verse sushi! 🤩 Ook een erg goede service. Toen ik een keer niet via de site kon bestellen wegens de drukte en het daardoor telefonisch moest doen en iets langer moest wachten kreeg ik extra zalm erbij! Ook werd mijn zoontje verwend met lekkere dingen toen we sushi kwamen halen!

Habibti
29 januari 2023

Top alles vers ga zo door 👍

Anne
25 januari 2023

Heerlijke sushi! Het stond op de afgesproken tijd klaar :)

Vanessa Afonso
21 januari 2023

Top sushi top bezorger

Paul
21 januari 2023

Zelfs sneller dan verwacht ,

Korina
19 januari 2023

Zeker aanraden vers sushi prima prijs en snel bezorgd top

Carlo van Beers
19 januari 2023

Gewoon goed

Daniëlle
12 januari 2023

We hebben het uiteindelijk op gehaald. Was heerlijk!

Julie
7 januari 2023

Lekker poke bowls, zeer vriendelijk personeel, goede kwaliteit, verse producten. We zouden zeker nog een keer bestellen!

Anoniem
2 januari 2023

Om 18.40 bestelling geplaatst. Om 20.20 werd er gebeld dat de bestelling geannuleerd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
2 januari 2023

Heel erg tevreden met de manier van bestellen via de site, de prijs kwaliteitsverhouding, het op tijd klaarzetten van de bestelling en natuurlijk vooral tevreden met de smaak van de sushi 🍣. Ga zo door!

Fam. Van Kleef
24 december 2022

Wat een heerlijke sushi, geweldige smaak, ook de kiosateh, mini loempia’s, tonijnsalade. Echt alles was heerlijk. Ze belde zelfs om te zeggen dat de bezorging 5 minuten later zou zijn dan de Afgesproken tijd. Echt een goede sushi zaak.

Mike
24 december 2022

Sushi en andere gerechten van zeer goede kwaliteit. Bezorger super aardig en precies op afgesproken tijd.

Hamers
18 december 2022

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolle Hopmans
16 december 2022